https://runovici.hr/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/122881runovici.jpglink
https://runovici.hr/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/765417mlin_slap.jpglink
https://runovici.hr/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/578485most_mlin.jpglink
Dobrodošao/la, Gost
Korisničko ime Lozinka: Remember me

Pravila foruma
(1 pregledava) (1) Gost
Dobrodošli na forum općine Runović!

U ovoj kategoriji nalaze se pravila vezana za korištenje foruma koja se moraju poštivati. Informacije bilo vezane za stranice ili općinu također se mogu pojaviti ovdje.
  • Stranica:
  • 1

TEMA: Pravila foruma

Pravila foruma 9 godina, 1 mjesec ago #2

  • admin
  • OFFLINE
  • Administrator
  • Posts: 1
Pravila ovoga foruma vrijede za sve korisnike i moderatore, administratore, osim ako se ne odluči drugačije. Nepoznavanje pravila nije isprika za njihovo kršenje. Otvaranjem računa na forumu pristajete na ova pravila.
* * *
Pravila komuniciranja
Od članova foruma se očekuje da druge članove tretiraju s poštovanjem, bez vrijeđanja, psovanja i omalovažavanja. Članovi koji krše pravila normalne komunikacije bit će opomenuti i na kraju izbačeni s foruma. Zabranjeno je vrijeđanje na rasnoj, spolnoj, vjerskoj, političkoj i bilo kojoj drugoj osnovi koja je uvredljiva za pojedinca ili grupe ljudi.
* * *
Avatari i sigovi(potpis)
Preporuča se da slike avatara(profilne slike) ne budu prevelike ili prenatrpane detaljima.Zabranjeni su avatari uvredljivog sadržaja, pornografski, rasistički, seksistički, ekstremistički i na drugih način neprihvatljivi.

Jezik i pismo
Službeno pismo foruma je hrvatska latinica, a službeni jezik hrvatski.

Naslovi tema
Moraju imati veze s temom koja se pokreće. Interpunkcijski znakovi umjesto naslova tema, nepotrebno ponavljanje interpunkcijskih znakova, prazni naslovi, generički naslovi tipa "Pomoć", "Pitanje", uvredljivi naslovi i slično bit će mijenjani ili brisani ili će čitava tema (topic) biti brisana, ukoliko moderatori odluče da je to zaslužila.

Započinjanje teme
Prije započinjanja teme, uvjerite se da istu ili sličnu temu netko već nije otvorio na forumu. Bez razloga duplirane teme će prema potrebi i bez objašnjenja biti brisane, ako administratori/moderatori tako odluče.

* * *
Linkovi u porukama
Zabranjeno je postavljanje bilo kakvih linkova samih za sebe, bez opisa na kakav sadržaj vode, a za sve linkove koji vode na neke maliciozne sadržaje dobiva se upozorenje ili nekakav jači oblik kazne.

Off-topic
Trudite se da diskusija bude u vezi s temom koju pokriva naslov teme, grupa i podgrupa foruma u kojoj se nalazi. Postovi unutar diskusije koji su off-topic bit će brisani, a korisnici koji ih stavljaju kažnjeni kartonom, suspenzijom ili isključenjem.

Privatnost
Zabranjeno je na forum postati tuđe osobne podatke kao što su ime i prezime, JMBG, telefonski brojevi, e-mail, adrese stanovanja i slično. Postovi u kojima se objavljuju ovakvi podaci bit će brisani, a oni koji su ih objavili opomenuti.

Spam
Spamanje(bilo vezano ili nevezano za temu) po forumima je zabranjeno. Takvi će se postovi brisati, a ponovljeni prekršitelji izbacivati s foruma.

Velika slova
Pisanje postova VELIKIM SLOVIMA nije dozvoljeno i takvi će postovi biti izbrisani. Isticanje pojedinih dijelova unutar posta velikim slovima jest dozvoljeno, ali se savjetuje umjernost i korištenje mozga u takvim prilikama.

Zakonom zaštićeni materijal
Stavljanje zakonom zaštićenog (copyrighted) materijala na ovaj forum nije dozvoljeno, kao ni linkova s kojih je moguće skinuti takav materijal. Traženje pomoći za piratiziranje softvera, kao i pomaganje u tome, također nisu dozvoljeni.

* * *
Primjedbe na administratore i moderatore foruma.
Ukoliko smatrate da vam je učinjena nepravda od strane moderatora ili se nekome dopušta previše ili premalo na forumu, smijete se žaliti moderatorima na forumu privatnom porukom.
Uredi zadnje: 9 godina, 1 mjesec ago od admin.
The following user(s) said Thank You: načelnik
  • Stranica:
  • 1
Time to create page: 0.15 seconds