http://runovici.hr/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/122881runovici.jpglink
http://runovici.hr/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/765417mlin_slap.jpglink
http://runovici.hr/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/578485most_mlin.jpglink

Autobusne karte za redovne studente i srednjoškolce

Općina Runovići poziva sve redovne studente i srednjoškolce s područja Općine Runovići koji ostvaruju pravo na sufinanciranje autobusnih karata da dostave potvrdu o statusu redovnog studenta i upisu u akademsku 2019./2020. godinu.

Cjelokupnu dokumentaciju potrebno je dostaviti u Općinu Runovići najkasnije do 25. listopada 2019. godine, poštom na adresu Trg fra Mije Runovića 5 ili skenirano na e-mail adresu: Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript

Tehnika izdavanja karata:

Općina će svim studentima i srednjoškolcima koji ispunjavaju uvjete za sufinanciranje izdavati potvrde za tu svrhu,
Studenti će se javiti nadležnoj službi u FlixBus-u i dostaviti potvrde iz općine elektronskim putem (skenirano) ili osobno na najbližem prodajnom mjestu FlixBusa.

FlixBus je pripremio i dodatnu izjavu za studente kojim ih upozorava na mogućnost storniranja karata u slučajevima bilo kakve zlouporabe i prenošenja karata na osobe koje nisu sastavnim dijelom programa sufinanciranja od strane Općine.

Izjavu ispuniti i potpisati, (izjavu možete pridignuti na sljedećem linku). 

http://www.runovici.hr/tmp2/Izjava_studenti_opcina

FlixBus će svim studentima koji ispunjavaju uvjet iz ugovora, izdati elektronske kodove koji će se koristiti prilikom rezerviranja karata iz ugovora tijekom aktualne školske godine, bez potrebe dolaska na prodajno mjesto.

Svaki student i srednjoškolac s područja Općine koji ostvari pravom na sufinancirane autobusnih karte dostavlja potpisanu izjavu i potvrdu općine na mail adresu: Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript

Info telefon FlixBusa: 01 / 44 00 481

 

flixbus

Ažurirano (Četvrtak, 19 Rujan 2019 07:44)